Menu
Gildia Pióra na Patronite

Re: "Ogłoszenie drobne"

Ofertą ciekawą zainteresowana
niezwłocznie odpisuję do Pana
Oto głównych zalet moich lista
żeby sprawa była oczywista:
W oczach magia się ukrywa
usmiech tajemnicę skrywa
Głaskam, tulę, pieszczę
miłością wypełniam powietrze
I rankiem i dniem i nocą
zawsze z tą samą ochotą
z tą samą pasją i oddaniem
obdarzam ciała kochaniem
Zawsze z tą samą lubością
obdarzam ciepłem i czułością
Nigdy nie boli mnie głowa
to zalet moich nieledwie połowa
O reszcie chętnie podyskutuję
i przy kawie ponegocjuję
zwłaszcza o pilota nietykalności
bo to sprawia dużo przyjemności
Chciałabym też się zorientować
czy można kontrakt prolongować
w razie obustronnej fascynacji
i nieziemskiej satysfakcji
Najlepiej na czas nieokreślony
gdzieś do wieczności zbliżony

Ślę pozdrowienia i uszanowanie
wymagający acz ujmujący Panie

:))))

14 439 wyświetleń
126 tekstów
32 obserwujących
  • miramija

    25 July 2012, 23:40

    Beatko - dziękuję, nie mogłam się oprzeć temu ogłoszeniodawcy i to nie pierwszy raz ;) Agnieszko Twoja riposta na ogłoszenie też była świetna :) Kamilu - pozdrawiam :)

  • Gaia

    25 July 2012, 23:37

    Miramija, że ąż Mamamija chce się zaspiewać
    Toż to cudeńko wyszło Ci śliczne
    Gratuluję ;))))

  • misiek45

    25 July 2012, 23:35

    Super odpowiedź na ofertę Marysiu nasz wymagający acz ujmujący Pan nie wie jaka burzę rozpętał-miłej nocki i pozdrawiam-mam też asa w rękawie

  • sparkling angel

    25 July 2012, 23:35

    Pięknie napisane ogłoszenie,
    gdybym nie był zajęty..................................
    Heh ale miło poczytac o tak wspaniałych i pełnych miłości ludziach...
    pozdrawiam serdecznie...

  • Gaia

    25 July 2012, 23:34

    Haha