Menu
Gildia Pióra na Patronite

Amen

Odwróć drogę
przeznaczenia
pokaż
czego dostrzec
nie umiem
ostudź myśl
niepokorną
prowadź
za Tobą
pójdę w ogień

naucz mnie
kochać od nowa
uczyń szczęśliwą
przez chwilę
utul mnie
w swych ramionach
i pozwól trwać

niech się stanie.

31 365 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!