Menu
Gildia Pióra na Patronite

spróbuj dostrzec

od wczoraj nie ma nocy
spłoszone sny nie szukają lądu
cierpienie w ołowianych kulach
przetacza palec zła

ktoś popielatego poglądu
słucha bezradnych skarg
od wczoraj nie ma prądu
spektakl trwa - świat kona

15 622 wyświetlenia
137 tekstów
21 obserwujących
  • zatopiony.wrak.

    10 March 2020, 22:52

    napiszę, choć to kompletnie bez sensu i się mocno wyklucza - brak mi słów.