Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szkoła Życia

Oduczony litości,
ale tylko nad tobą i tobie podobnymi.

Wyzuty z człowieczeństwa, ale tylko przez ciebie
i takich jak ty, więc tylko wam go nie okażę.

Wykreowany na potwora,
więc nie miej pretensji gdy postąpię z tobą
w sposób bestialski.

Rozpoznam was wszędzie
i na pierwszy rzut oka,
gdyż wasze grzechy przede mną
przez Boga zostały obnażone.

71 034 wyświetlenia
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Moon G

    28 March 2018, 21:10

    Dziękuję Gabrielo :)

  • Polna

    28 March 2018, 18:43

    Ma to sens,podoba mi się