Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nauczyłaś mnie wypełniać kalendarze

odświętne nastroje w zwykłe dni
zakładam na okrągło

uśmiechnięte obrazki z wyprzedzeniem
wklejam do sezonów na marzenia

wolne daty bez kontekstu
przeznaczam na specjalne okazje

najśmielsze życzenia bez ograniczeń
zapisuję otwarcie na kolorowo

kolejny kalendarz się dzieje
zadowolony

12 233 wyświetlenia
103 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!