Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bo wypada...

Odstawię się jak stróż na bocznicę
Stanę się aniołem przez chwilę
W Boże Ciało założę spódnicę
Na stacji głowę pochylę

O płatki wytrę buty
Omiotę ludzi wzrokiem
Pójdę jak człowiek struty
Idąc przodem a bokiem

Zapomnę ile zebranego jadu
Wypluwa pojedynczy człowiek
Dojdę z logiką do ładu
Wyciskając ten obraz spod powiek

275 693 wyświetlenia
2555 tekstów
190 obserwujących
  • sprajtka

    20 May 2012, 16:18

    Wyprawia się Oj wyprawia Bożenko, piękne skalpy się wyprawia...;)))

  • 20 May 2012, 10:38

    Jak to u Ali. Zerrro noody. :D

  • 20 May 2012, 10:07

    Rozumiem, że to propozycja z zakresu sadu-maczu-pikczu? :P
    Quszące. :D

  • sprajtka

    19 May 2012, 17:22

    A w łeb chcesz?;)

  • 19 May 2012, 16:46

    Dobrze, nie będę.
    Skąd splagiatowałaś? :P:P:P

  • sprajtka

    18 May 2012, 13:01

    Nie podlizuj się;)

  • 18 May 2012, 09:44

    Ala mnie powala :)
    Super.

  • misiek45

    15 May 2012, 23:57

    Bardzo miło się czytało.pozdrawiam

  • giulietka

    15 May 2012, 13:40

    Niezła grotEska;)

  • R.A.K.

    15 May 2012, 11:20

    nastrajasz moje struny by uśmiechem dźwięcznym brzmiały nawet w zadumie...
    Pozdrawiam :)