Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

odsłoń mi nadgarstek
niby przypadkiem
tam jest kres drogi dzisiejszego dnia
w zagłębieniu dłoni złożę pocałunek
tą pieczątką
z rana
przypomnę że byłam

Sylwia Pryga

40 647 wyświetleń
285 tekstów
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!