Menu
Gildia Pióra na Patronite

Od sądu do kina

Od sądu do kina

Droga niedaleka

W pierwszym siedzi

Icek z Mośkiem

W drugim

Salcia i Rebeka

Stary Szmal-cman

Nagrody rozdaje

Za filmy na które

Syn jego pieniądze

Z Polski dostaje

Do tej pory mamy nadreprezentację w sądach oraz kulturze (głównie filmie choć nie reguła) ,,starszych braci” . Jest to pozostałość po wczesnej komunie gdzie wszystkie kluczowe resorty obsadzane były przez nie -Polaków czyli głównie przez komunistycznych Żydów .
Fakt ten obecnie jest zatajany choć oczywisty i udokumentowany a dostrzeżenie go pozwoli zrozumieć lewicowe prądy oraz niechęć do odradzającej się z niebytu świadomej kultury narodowej. Pozwala też zrozumieć, że lewicowe trendy powinny w naturalnych warunkach stanowić jedynie margines w kulturze.
Postawy lewicowe stoją w kontrze z ideałami tworzącymi współczesną cywilizację ale też i ze świadomością narodową określaną często przez lewicowych pyszałków jako faszyzm .
O zgrozo co za tupet miewają łotry lewicowe i- potomkowie Mojżesza .

76 490 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
  • fyrfle

    13 June 2018, 18:38

    Spokojnie, wszystko jest do poukładania i trzeba oddzielić ziarno od plew w każdej idei i proroctwie.