Menu
Gildia Pióra na Patronite

tel. od x

odrzucając resztę dumy
jeszcze raz
dzwonisz do piekła
i w słuchawce słyszysz śmiech
mówisz że śniło ci się że nie żyję
przemilczam że to i mój sen

stało się tak wiele
a ja wciąż nie potrafię znaleźć słów
aby cię zaskoczyć

i tylko milczenie
- jest silniejsze od ciebie

30 300 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących
  • 18 January 2020, 07:29

    Andrea się zasłuchała...bardzo na tak!

  • silvershadow

    20 August 2019, 08:30

    dziękuję, doremi.
    miło. ;)

  • doremi

    19 August 2019, 19:26

    podoba mi się jak poprowadziłeś tą krótka historię we dwoje...

  • silvershadow

    9 June 2019, 07:44

    dzięki, rocketq.

  • 25 May 2019, 13:50

    Mega..

  • silvershadow

    8 April 2019, 18:41

    dziękuję ślicznie
    pozdrowienia ;)

  • kati75

    26 March 2019, 08:43

    ładnie;-))

  • onejka

    25 March 2019, 21:46

    czasem też dzwonię do piekła, tylko to mi brak słów i..."skąd obojętność, która każe mi stać kiedy chciałabym pobiec za tobą "...

    Świetny wiersz !!