Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odrętwiały patrzę na pustą kopertę
Obok mam listów od Ciebie stertę
Przychodziły, nie czytane
Przez serce złamane
Oczy we łzach poległe
Widzą obrazy odległe
Czy kiedyś odpiszę, nie wiem
Walczę z odrętwieniem
Myśli potok przestał rwać
Jestem tu muszę trwać
Odpisze Ci kiedyś będzie to jak fatum
Odpisze na swoim epitafium

27 870 wyświetleń
190 tekstów
19 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!