Menu
Gildia Pióra na Patronite

Iskry...

Odpalam słowa
które nie przynoszą
Tobie ukojenia
a wręcz podsycają

Tlący się ogień
z którego buchają
iskry gniewu
raniące tylko nas

Pełna sprzeczności
daje broń do ręki
byś zostawił mnie
w pożarze myśli...

11.07.202

52 650 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • Naja

    11 July 2020, 19:50

    W każdym związku są iskry. Dobrze, żeby zagrzewały, a nie pozostawiały pożogę...