Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wolność

O dobry sen proszę cię Boże
Jak o śmierć spokojną
I poranne przebudzenie
Niczym wskrzeszenie
Z popiołów kolejnego dnia
Ponad mgłę
Zaległą w tej dolinie
Przenieś nad wody szerokie
Gdzie ptaki lekko nad nią szybują
Bom teraz
Patrzę głową zadartą
Z nogami w ziemi po kolana

76 490 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!