Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przeznaczenie

Odnaleźć dwa serca sobie przeznaczone,
Poprzez drogi losu nieświadomie złączone,
Dwa serca nieświadome swojego istnienia,
W Boskim planie stworzone do współistnienia,
Ona i On miłości pragnącej,
Nieustanie jej szukającej,
Każde z nich osobno nieidealne,
Lecz dla siebie każde jest idealne,

2120 wyświetleń
16 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!