Menu
Gildia Pióra na Patronite

ZANIM

Odnalazłem siebie
już dawno temu ...
A ty zmiąłeś mnie jak kartkę
i wrzuciłeś do śmieci.

Nadal tego nie wiem
i już nie chce wiedzieć czemu
miałem taką straszną matkę,
co wolała pić niż dzieci.

Nigdy tego nie zrozumiem
jak tak można postępować,
ale bardzo wam dziękuję,
bo wiem chociaż jak nie robić.

Jeśli kiedyś będę ojcem
to się długo zastanowię
zanim zranię swoje dziecko,
które ufa rodzicowi.

71 029 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Michaelowa

    23 March 2018, 20:09

    Nasze, ale twoje i moje...

  • Moon G

    23 March 2018, 20:07

    Nie nasze?

  • Michaelowa

    23 March 2018, 20:07

    Twoje dziecko będzie Cię kochało, jeśli sam je będziesz kochać...