Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nadzieja

Odnalazłem Cię, moją Boginię
Dzięki Tobie zrozumiałem po co żyję,
Więc zostań moim szczęściem,
Wypełniaj moje życie...
Nieustannie...

Odnalazłem Cię, moją Boginię,
Odnalazłem na niebie gwiazdkę,
Jest taka.. inna niż wszystkie,
Nazwałem ją Twoim imieniem...
Wieczorami potrafię się w nią wpatrywać godzinami
Marząc o Nas..

Wreszcie Cię odnalazłem,
Maleńki promyczek słońca w moim marnym życiu,
Jesteś spełnieniem mych najskrytszych marzeń.
Dziękuję...

10 062 wyświetlenia
64 teksty
29 obserwujących
  • natime

    9 March 2010, 09:31

    Swoimi opowiadaniami i wierszami trafiasz prosto w serce... krótkie, ale jakie piękne...