Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odnalazłam

Odnalazłam drżenie serca
Które we mnie już nie biło
Czułam się jak wypalona
Jakby duszę mi odjęło.

Twoje serce mnie spotkało
Odnalazłam życie w Tobie
Wrócił uśmiech na mej twarzy
Wrócił oddech dzięki Tobie.

Zagubiona bardzo byłam
Zagubiona zrozpaczona
Miłość piękną zagubiłam
Bądź mi teraz moim schronem.

Odmieniona wreszcie jestem
Nie ta sama z serca biciem
Moje serce oszalało
Dałeś mi kolejne życie.

Jeszcze trochę dróg przed nami
Jeszcze wiele dni spełnienia
Czuję sercem i dotykiem
Wiem, że życie mi się zmienia…

Thebestkasiaa 12.07.2016

5656 wyświetleń
85 tekstów
7 obserwujących
  • Thebestkasiaa

    14 July 2016, 00:36

    Dziękuję :)
    Krisso
    Lelusiowa
    Pozdrawiam Was :) :)

  • 12 July 2016, 22:56

    oo nie mogę oderwać wzroku../dziękujęę

  • Krisso

    12 July 2016, 17:11

    Znów powróciło nasze słoneczko :))))))
    Prześlicznie to napisałeś Kasiu :))))
    Miłego dnia :))))

  • Thebestkasiaa

    12 July 2016, 14:05

    Dziękuję melodyjnie "marka" :)))
    Pozdrawiam serdecznie

  • Thebestkasiaa

    12 July 2016, 14:04

    Dziękuję Cris :)) Ja też się cieszę, że znów tutaj jestem a najważniejsze , że wrócił uśmiech na Twojej twarzy :) To takie miłe :))))
    Pozdrawiam Was serdecznie

  • marka

    12 July 2016, 13:29

    Taki melodyjny...

  • Cris

    12 July 2016, 08:19

    ''...Wrócił uśmiech na mej twarzy
    Wrócił oddech dzięki Tobie....''

    I to jest piękne, jak cały wiersz.
    Miłego dnia Kasiu :)

  • Thebestkasiaa

    12 July 2016, 00:29

    Dziękuję Emilio

  • Emilia Szumiło

    12 July 2016, 00:19

    ładny wiersz