Menu
Gildia Pióra na Patronite

Będę

odnalazłam cię pośród słów i prób
i pragnę z każdym dniem
nie mniej lecz coraz więcej

robię bogom zła na złość
witając każdy dzień uśmiechem
ocieram łzę tęsknoty radości łza

na niebie błękitne obłoki
tęcza barwna
brniemy razem w nieznane

nawet gdy oko boga zazdrosne
zniszczyć zechce nasz statek szczęścia
obiecuje będę przy tobie

24 006 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
  • eskimoska86

    1 June 2012, 15:07

    Ale radośnie, biorę to

  • 1 June 2012, 15:06

    ...witając każdy dzień uśmiechem... dajesz radość wszystkim wokół Ciebie :)))

    Pięknie pokazałaś swoje uczucie :)))
    Pozdrawiam ciepło :)))

  • misiek45

    1 June 2012, 10:59

    Piękny wiersz-pozdrawiam