Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Pod baldachimem zamglonych spojrzeń "

Odnajdziemy się!
Pod baldachimem zamglonych spojrzeń
Z utkanych marzeń
Tak jak woda na morzu
Tak ja i ty
Lecimy wśród fal
Omijając ludzi, którzy nic o nas nie wiedzą
O naszych problemach
Smutkach i marzeniach
Którzy myślą, że dla nas życie jest łatwe
A wcale tak nie jest
Każdego dnia
Zachodu i wschodu słońca
Każdej nocy złocistej, walczymy
Walczymy o naszą miłość
Wiedzcie, że do końca życia
Pozostaniemy My
Nigdy nie będzie Ja i Ty

3977 wyświetleń
61 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!