Menu
Gildia Pióra na Patronite

droga

odnajdź w sobie
ciszę - c i s z
usłyszysz słowa

s k i e r o w a n e
tylko do ciebie

29 470 wyświetleń
435 tekstów
5 obserwujących
  • diagonalny

    5 October 2019, 21:27

    **

  • diagonalny

    5 October 2019, 09:49

    niepotrzebny dąs
    napisałem: nie wiem co komu skrzypi
    lepiej nie pytać co mam w głowie, jak i o to
    dlaczego niektórym schody do nieba służą, tylko po to
    by z nich spadać
    ...
    po to płynie czas - by każdy dojrzał

  • diagonalny

    5 October 2019, 08:54

    ~Wiola
    cisza tych schodów mówi, iż wielu przeszło tą drogą
    nie wiem co komu skrzypi :) być może puste dźwięki serca

    te schody są jak... z kamienia :P