Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Waham się

Odmierzam czas
niedorozwiniętą godziną
Wciągają tik-taki
powiewem świeżości

Zrywają się boki
do jesiennego lotu
By opaść na laurach
gdyż czas pąki zwijać

276 122 wyświetlenia
2562 teksty
190 obserwujących