Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cyfry na blat

Odmierzam czas
niedorozwiniętą godziną
Wciągają tik-taki
powiewem świeżości

Zrywają się boki
do jesiennego lotu
By opaść na laurach
gdyż czas pąki zwijać

276 053 wyświetlenia
2562 teksty
190 obserwujących
  • Naja

    5 November 2022, 23:45

    Od listopada okokoniam się. W przydługie wieczory cierpliwie wyczekuję aż przyjdzie styczeń. Wtedy zaczynam wypatrywać powiewu "nowego"...
    Nastał czas przetrwania i wyczekiwania.