Menu
Gildia Pióra na Patronite

Fyrfl z normalności

odległość czas budują
nasze języki w słowa
mądre piękne ciepłe
kiedy już połączą się
w nas jako jedno
języki nasze są
tylko krzykiem rozpaczy

297 598 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
  • fyrfle

    4 September 2014, 10:14

    bO TO NIE moje, tylko od znajomej,której mąż wrócił z saksów.

  • onejka

    3 September 2014, 08:44

    Takie to normalne, ze jakies takie nie Twoje ;)