Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jako motyl

odlatuję znowu
złap mnie
i wypchaj
jak zwierzę
na świeżej rosie skaczące
prosto w sidła
złote
wysadzane
szyderczym śmiechem
kłusowników.

3014 wyświetleń
24 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!