Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 15 June 2021

klucze

Teksty z obrazami - klucze - littlemess
klucze - littlemess

odlatują
trzepocąc rozpostartymi skrzydłami snów
kolorowe ptaki
zamknięte w nieskończony
klucz

zamknąć
zostawić co boli w gęstej mgle poranka
zniknąć za rogiem w odświętnej ciszy niedzieli
rozerwać klucz
już nigdy nie wracać

27 841 wyświetleń
243 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!