Menu
Gildia Pióra na Patronite

uff! la la!

odkurzyłam serce
ślady zmyłam po starej czerwieni
nałożyłam balsam
przetarłam
niech się mieni
lekkie się zrobiło
rytm na dwa złapało
oddech wydłużyło
zapromieniowało
promienie swym blaskiem
umysł rozjaśniły
przenikły do duszy
ciało uzdrowiły
po co nosić ciężar
i trapić się wielce
wystarczy po prostu
wysprzątać swe serce

56 981 wyświetleń
467 tekstów
17 obserwujących
  • Maciek Zz

    5 September 2020, 09:50

    jeszcze zatkać wspomnień tętnice i można nowe zacząć życie