Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ptaki

Odkładam rzeczywistość
Na później

Choć goni
I urywa skrzydła

Na gałęzi
Spróchniałej
wiszę

I uczę się
Gonić wiatr
Który oczy
Wyłzawia

Poczuć się ptakiem
Wolnym chcę
Od ziemi

I kiedy rzeczywistość
Ujmie w kajdany

W locie będę
do końca

http://www.youtube.com/watch?v=Ao1Waqw7i4A

18 031 wyświetleń
262 teksty
63 obserwujących
  • 4 January 2013, 18:12

    Wolni ? ... a może wciąż bezwolni w ucieczce od rzeczywistości ?

    Dziękuję. I pozdrawiam.

  • 3 January 2013, 18:51

    W locie będę
    do końca

    Szczęśliwi, prawdziwie wolni.
    Choć łatwo jest lecieć, trudnej się zerwać do lotu.

    Wspaniały. Przemówił do mnie.

  • 2 January 2013, 17:11

    Zabieraj, Słońce. ;)

    Dzięki za zatrzymania ;))

  • Pechowa_

    2 January 2013, 09:30

    Zdecydowanie Uluś zabieram do Siebie taki skarb ;)
    zatrzymujesz Słowami zawsze Mnie ;)

  • 1 January 2013, 21:13

    porachuje kości
    upadek z wysokości

  • skrobek

    1 January 2013, 21:02

    Oderwać się czasem...
    Tak, robię to raz na jakiś czas.
    Dobrze mi to robi.