Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie (me) imię.

Odkąd wypisuję setki imion
Mniej błędów robi moja dłoń

Odkąd chce zapisać Twoje imię
Nie mogę zrobić tego przez godzinę

Słucham brzmienia, widzę układ liter
I tak zajmuje mi głowę cały ten szmer

Że śpiewam wspaniałe imię Twe
A napisać nie umiem. Oj nie!

https://www.youtube.com/watch?v=OcFYKNgWkrY

66 739 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    29 October 2017, 12:40

    RozaR Dzięki. Miłej Niedzieli.

  • RozaR

    29 October 2017, 02:03

    Ciekawe - nawet .

  • 28 October 2017, 21:42

    Pomyliłeś mnie ze swoją służącą.

  • M44G

    28 October 2017, 21:36

    "Look at my horse
    My horse is amazing
    Give it a lick"

  • 28 October 2017, 21:32

    Sam masz zwiędłego nieboraka w spodniach. Nieruszanego takiego małego korniszonka śmierdzielka.

  • M44G

    28 October 2017, 21:29

    Najświeższy owoc więdnie dotknięte palcem czasu.

  • 28 October 2017, 20:59

    Ś w i n i a. Sama zgniluzna została na cytatach.

  • M44G

    28 October 2017, 13:28

    Anal fa beta, to Ci w głowie?

  • 28 October 2017, 08:12

    A n a l f a b e t a