Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ostatnia

Odkąd się straciliśmy

boję się mówić
bo co będzie
kiedy stracę Ciebie

boję się refleksji
bo co będzie
gdy zatracę siebie

Tracę chwile życia
na słuchanie
a może to i lepiej
przecież jest ich tak wiele

szkoda ich tylko
na słowa
przecież i tak
myślimy o tym samym

Odkąd się straciliśmy

8025 wyświetleń
86 tekstów
68 obserwujących