Menu
Gildia Pióra na Patronite

MIŁOŚĆ POMOC KURES…..

Odkąd odjechałaś w ciemność
Serce wybijało melodie, „MIŁOŚĆ”
Odkąd zabrało Ciebie przeznaczenie
Usta całowały Ciebie namiętnie

W hotelu tym gdzie obrazy jeleni
W pokoju gdzie zasłony w kolorze zieleni
I choć to był Nasz ostatni dzień tej nocy
To serce moje ckliwie krzyczy POMOCY!

Lecz kiedyś trzeba zacisnąć pięści
Ze smutkiem marząc o Twej piersi
Trzeba się pozbierać, wziąć się w garść
Odpowiedz tylko, CZEMU ODESZŁAŚ KUR….MAĆ?

https://www.youtube.com/watch?v=zFGqpeJltBk

66 738 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących