Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Ściemniamy tak że wszystko jest jasne

odkąd się fejsimy
na poważnie
przestaliśmy wysyłać butelki

Robinsonowi brakuje czytania
może z gwiazd tylko
brokat się sypie

naturalnie
błyszczą nam oczy
krzemowa dolina nie zasypia

wystukaj mnie sobie
też zrób głuchy jęk
niech żyje bezludna chwila

12 230 wyświetleń
103 teksty
8 obserwujących