Menu
Gildia Pióra na Patronite

Stałaś się darem dla mojej duszy

Odkąd sercu
Zaczęłaś grać
Delikatne wysyłając
Wibracje
Szczęście nabrało
Jednego znaczenia
Gdy mogłem poczuć
Siłę twoich ramion
I ogrzać się
Przy tobie

52 495 wyświetleń
395 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!