Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zatonięcie w morzu rozkoszy

Odkąd poznał
Smak jej ciała
Nie chodził już głodny
Bo przy niej
Rozkosz wdarła się
Do jego serca
Teraz zmysły miał nasycone
O każdej porze
Robił to w taki sposób
Żeby namiętność
Paliła jak słoneczny żar
Nie dając wytchnienia
Bo ją kochał i uwielbiał
A ona tylko na to czekała....

52 495 wyświetleń
395 tekstów
17 obserwujących
  • oszi3

    16 December 2022, 11:50

    Zdecydowanie za krótko to trwało bo on już skończył, a ona się dopiero rozkręcała....