Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tato

Odkąd odszedłeś, pusto w domu
Nawet uśmiechnąć się nie ma nikomu
Serce rozsadza ból, żałość i smutek
A ty nam nie idziesz już na ratunek
Nic nie opisze co przeżywaliśmy
A to wszystko dlatego, że tak bardzo Cię kochaliśmy
Pomóż nam, gdy widzisz że zło się dzieje
daj chociaż nadzieję
że boleć tak bardzo przestanie
Miłość, pamięć, wspomnienia
tego nikt nam nie odbierze
nawet ty Boże
My najbliżsi pragniemy mieć cię tu znów
blisko ciągle
i zadajemy Tobie Boże pytanie
dlaczego on musiał od nas odejść?
zamknąć oczy na zawsze, tak spokojnie..

9029 wyświetleń
110 tekstów
2 obserwujących
  • giulietka

    12 April 2012, 20:34

    Na pewno uśmiecha się ciepło
    słonecznym blaskiem promieni
    bo choć tam jest jego niebo
    jego serce jest przy tych co na ziemi