Menu
Gildia Pióra na Patronite

Uzdrowienie

Odkąd
Mojemu sercu
Się przedstawiłaś
Moja dusza
Wyszła na prostą
I nic już nie boli
Bo Jesteś lekarstwem
Leczącym
Z niepewności

52 586 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!