Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

bilet w jedną stronę

odkąd kompas życia przestał wskazywać
takie miejsce w którym znów
mogłabym poczuć się jak w domu

tkwię na rozdrożu
z plecakiem pełnym wątpliwości
spakowanym na najbliższych kilka lat

najtrudniejszą częścią tej podróży
nie jest jednak podróż sama w sobie

lecz wiara w to że warta jestem każdego
miejsca przeznaczenia do którego zmierzam

18 934 wyświetlenia
158 tekstów
24 obserwujących