Menu
Gildia Pióra na Patronite

o bilansie zysków i strat

odkąd jestem w cieniu widzę wyraźnej
kształty złudzeń przez które
rozpadł się czas

wierzysz w trwałość tęczy
pamięć głupia udręka

wygodniej jest
szczęście śpiewać
bez akordu win

ale powiedz
śpiewa się

kiedy przyjaźń umiera na rękach ?

22 019 wyświetleń
189 tekstów
51 obserwujących
  • 9 February 2019, 12:45

    śpiewa, już zawsze śpiewa... i płacze...
    Miłego dnia:)

  • kati75

    9 February 2019, 08:38

    poruszające do głębi...