Menu
Gildia Pióra na Patronite

Thomasowi Andersowi 1

Odgrodzona od Ciebie taflą lodu,
patrzę i patrzę wciąż w Twoje oczy
chcę utopić się w Twoim wzroku,
chcę w Twe serce prosto wskoczyć.

Thomasie, Thomasie pełen uroku,
wciąż wzbudzasz sentymentalizm,
ach i ten przyjemny niepokój!
Otulona ramion Twoich tarczą.

Mogłabym kamiennym snem
przy Tobie zasnąć.
Słuchać i słuchać Twojego głosu,
i patrzeć w Twoje oczy.

W hipnozie letargu
oprzeć się nie sposób.
Od świtu aż do późnej nocy.
Piosenki Twoje są pełne magicznej mocy.

Działają jak narkotyk.
Jak w morzu syren śpiew,
który daje płucom tlen.
Thomasie Andersie w moim sercu
jedyną muzyką Jesteś!

https://www.youtube.com/watch?v=Jqm6dQnGfB0

93 674 wyświetlenia
898 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!