Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Odgłosy pustynnego piasku...
Czy usłyszenie tego, cichego dźwięku
Byłoby możliwe w tłumie ludzi?
Czy nie zagłuszyliby głosu Twej duszy
Własnymi słowami? Tylko po co?
Po co zaspokajać duszę,
Gdy nie ma komu dać serca?

13 424 wyświetlenia
74 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!