Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odchodzę

Odeszłem cicho, w ciemną noc.
Tak by nikogo nie zbudzić.
Musiałem odejść na zawsze,
by nie ranić więcej ludzi.
Niepotrafiłem żyć normalnie,
tak jak każdy - z dnia, na dzień.
Codzień gorszy, chciałem tamtych dni,
tamtych nocy spędzonych razem.
Wciąż raniłem wszystkich,
płacz słyszałem wkoło.
A ja tylko chciałem być z Tobą.
Dążyłem do tego złą drogą.
Kiedyś zraniłem wielu,
dziś to mnie ranią..
Odchodzę daleką drogą,
by odnaleść swój lepszy świat.

55 411 wyświetleń
1591 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!