Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ciebie usłyszałem

Odeszłaś, a może wciąż odchodzisz
Utkałaś z tkliwych słów, woal prawdy
Odeszłaś, a może wciąż powracasz
I boisz się spojrzeć miłości w oczy

Nie wiedziałem gdzie jesteś, kilka chwil
Czas zaczął szybciej kroczyć, biegł
Ulicami snów, przecznicami pytań.
A ja wróciłem tu gdzie pierwszy raz...

usłyszałem Ciebie

15 706 wyświetleń
138 tekstów
21 obserwujących