Menu
Gildia Pióra na Patronite

O D E S Z Ł A M


ODESZŁAM
Odeszłam
od marzeń o Tobie
odeszłam
po prostu sobie
i nie kuś mnie już
Tak bardzo
odeszłam...
Odeszłam już...
DAWNO!!!

No Proszę Cię Bardzo
Chcesz wiedzieć?
Dlaczego -
odeszłam bez słowa...?
A ja nie będę CI przecież
Tłumaczyć tego od nowa,
że Ciebie tak bardzo kocham
że w nocy przez Ciebie szlocham
że jesteś mi drogi i bliski
że jesteś ponad tym wszystkim.

Odchodząc
z sobą zabrałam
wszystkie wspólne wspomnienia
Tobie nie zostawiam nic
nawet me serce
Zabieram!

I dalej idę w swe życie
Już dni bez Ciebie nie liczę
I pójdę dalej swą drogą
i dalej pójdę...

...ZA TOBĄ!...
archiwum - 2006-08-20 12:09:21

31 487 wyświetleń
325 tekstów
5 obserwujących