Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przepraszam cię....

Odeszłam...nie pozwoliłam pokazać się łzom
scena kończy się zmieniam odsłonę
łzy były najgorszymi sekundami
które spędziłam sama
cały czas byłam w przebraniu
ostatniej nocy złożyłeś z krzyków obietnicę
jestem rosnącym rozdarciem
w małym świecie maluczkich ludzi
przebyłam długą drogę
by zobaczyc jak życie płonie
poprzez obcy czas i smutek
to droga bez wylotu
znalazłam przyjaciółkę w tym strachu
zabiera mnie w podróż
poprzez oczu tych pustych twarzy
oddycham powietrzem iluzji
i szepczą mi kłamstwa niezliczone
piosenka na do widzenia.

http://www.youtube.com/watch?v=lMMRQPAsbeE

63 305 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
  • misiek45

    15 April 2014, 11:24

    Smutny i jakże piękny w treści wiersz Haniu-pozdrawiam milutko i pięknego dnia życzę :)Uśmiech przesyłam :)