Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przepraszam

Odeszłam

zrobiłam to co od dawna chciałam zrobić

zrobiłam to na co Tobie brakło odwagi

Odeszłam

nie dlatego że chciałam

ale dlatego że musiałam

Odeszłam

a Ty mnie nie zatrzymałeś

nie powiedziałeś zostań ,

choć zawsze mi obiecywałeś ,

że nie pozwolisz mi odejść

Kłamałeś ?

Przestało Ci zależeć ?

ale to już nie ważne

Odeszłam ..

1533 wyświetlenia
8 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!