Menu
Gildia Pióra na Patronite

ONA

Odeszła z dnia na dzień
bez wyjaśnienia
żegnaj kochana
czekać będę na Ciebie
do końca świata
na kolanach
umieram bez Ciebie
jak na początku lata
żegnaj
czekam po drugiej stronie świata

311 wyświetleń
1 tekst
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!