Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

*****

oderwałam skrzydła tej miłości
martwe motyle
wrosły w ziemię

utopiłam ją w deszczu
słonym potokiem
odpłynęła

pisałam tkliwe słowa
do kamienia
rzeźbione hieroglify
mchem krwawym porosły

wróć
wolałam
nawet echo samotne
nie odpowiedziało

83 908 wyświetleń
973 teksty
64 obserwujących
  • onejka

    19 November 2020, 21:58

    Finezja dziękuję i wzajemnie pozdrawiam 🙂
    Andrea, dokładnie, pamiętam jak mantrę ❣️

  • 19 November 2020, 20:50

    Jeżeli nie możesz komuś czegoś dać, dej se spokój ;)
    A tak serio, cudne

  • finezja

    19 November 2020, 20:18

    Świetny. Pozdrawiam 🙂

  • motylek96

    19 November 2020, 04:25

    Limit wyczerpałam, to choć w takiej formie ⭐⭐⭐

  • onejka

    18 November 2020, 23:04

    Oj tam ! Nie zainteresowany był i tyle 😉
    Pozdrawiam U2

    od yestem
  • 18 November 2020, 22:42

    Nie wierzę... to jakiś wariat kompletny... albo niemowa. ;)
    Pozdrawiam. :))