Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sumienie...

Odepchnęłam
na bok sumienie
kiedy jak dziecko
pragnęłam dostrzec

Pokrzepiającą wiarę
w spojrzeniu bliźnim
której tak zabrakło
rzucając bezwiednie

W ramiona samotni
pozwalającą stać się
kim zupełnie innym
niż być beztroską...

09.10.2015

52 747 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • fyrfle

    9 October 2015, 23:33

    Pokrzepiający i w ramiona kierujący, aby sie nie doczytać ...