Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przeklęcie

odejdź w otchłań
ty co mówisz
o miłości z brudem łez
uderzanych o podłogę
zakurzoną strachem sług

ludziom grozisz i złorzeczysz
niewolniczy kręcąc bat
a słowami mówisz wiele
tylko do mnie tylko tak

precz demonie opętany
z zatrutymi kłami rąk
one pachną one świecą
zwodząc zmysły serce wzrok

idź w cholerę
byczy syny
co na czerwień rzucasz łbem
ludzi kopiesz pianę gubisz
i tratujesz nocą dzień

ale ja mam złotą tarczę
i dwa słowa
czary znam
nie wypowiem ich
lecz groźba
jest dla ciebie niczym kat

11 232 wyświetlenia
143 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!