Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odejdź, zniknij, przepadnij!
zmoro nieczysta w ciele Afrodyty.
Pięknem urzekłaś, uśmiechem spowiłaś,
a teraz zabijasz!?
nie rób mi krzywdy w wyznaniu zabawnym
zamilcz, jeśli będziesz kłamać.
Bo o miłości nie mówi się ckliwie,
o niej prawdziwie i tylko prawdziwie!

6086 wyświetleń
83 teksty
5 obserwujących
  • scorpion

    7 February 2015, 13:38

    Jestem pod wrażeniem...! Mądrze o miłości to rzadkość, szczególnie tutaj.

    Z nimi tak już jest, że wabią nas urodą, a później zmora przez resztę życia ;)