Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

odejdź
zniknij na zawsze.
nie zostawiając za sobą śladu,
jakbyś nigdy nie istniał.

wspomnienia są złudzeniem.
a może to tylko sny,
jedne z tych,
które wydają się być tak realne.

nie ma już nic, dosłownie.
to, co było dla mnie wszystkim
zniknęło.
a może jednak wcale niczego nie było...

8944 wyświetlenia
83 teksty
0 obserwujących
  • katjaa

    12 November 2012, 16:03

    jakże mi bliski...