Menu
Gildia Pióra na Patronite

Za późno.

odejdź
zabierz ten bukiet z
słów zakłamanych
jednym czułości gestem
nie oddasz tych wszystkich
przepłakanych nocy
nie skleisz serca
rozsypanego w proch na bruku
nie zniwelujesz tęsknoty
dni pełnych szarego słońca
ja nie zapomnę
o jeden moment zbyt długo
zwlekałeś
teraz
już jest za późno

27 842 wyświetlenia
243 teksty
3 obserwujących
  • miramija

    5 April 2013, 19:34

    Każda cierpliwość ma swoje granice... "bukiet ze słów zakłamanych" mi się spodobał :) pozdrawiam :)